Продавець ЛАБСНАБ - КОМПЛЕКСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЛАБОРАТОРІЙ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
223 відгуків
+380 (67) 389-88-11
+380 (50) 400-27-27
+380 (57) 771-47-66
ЛАБСНАБ - КОМПЛЕКСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЛАБОРАТОРІЙ
Кошик

Ланолін фарм

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Ланолін фарм
Ланолін фармВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (67) 389-88-11
відділ продажів
  • +380 (50) 400-27-27
    відділ продажів
  • +380 (57) 771-47-66
    відділ продажів
+380 (67) 389-88-11
відділ продажів
  • +380 (50) 400-27-27
    відділ продажів
  • +380 (57) 771-47-66
    відділ продажів

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів безкоштовно

Ланолін — густа, в'язка маса темно-жовтого кольору, своєрідного запаху.

 

Ланолін (лат. lana — вовна, oleum — олія) — це тваринний (вовняний) віск, що отримується під час промивання шерсті овець.

 

Властивості

  • Точка плавлення: 36-42°C
  • Являє собою суміш складних ефірів високомолекулярних спиртів (холестерину, ізохолестерину тощо) з вищими жирними кислотами (миристиновою, пальмітиновою, церетиновою та ін.) і вільних високомолекулярних спиртів.
  • З хімічного погляду досить інертний, нейтральний і стійкий під час зберігання.
  • Ланолін прекрасно вбирається в шкіру та має пом'якшувальну дію. За властивостями ланолін близький до шкірного салу людини.
  • Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів. Ця властивість особливо потрібна в створенні косметики для губ. Помада або поживний бальзам із ланоліном після першого ж нанесення на обвітрену зону шкіри знімає сухість і дискомфорт, приносячи миттєве поліпшення.
  • Найціннішою властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200% (від власної маси) води, до 140% гліцерину та приблизно 40% етанолу (70% концентрації) з утворенням зворотних емульсій «вода в олії».
  • Добавки невеликої кількості ланоліну до жирів і вуглеводнів різко збільшують їхню здатність змішуватися з водою та водними розчинами, що зумовило його широке застосування в складі ліпофільно-гідрофільних основ.

 

Рекомендована концентрація: 1-10%

  • крем для шкіри — 1-3%;
  • поживний бальзам для сухої шкіри — 3-5%;
  • бальзам для губ — 2-4%;
  • крем для стоп — 5%.

 

Застосування

  • у складі різних косметичних засобів — кремів тощо,
  • у медицині використовується як основа для різних мазей, а також для пом'якшення шкіри (у суміші з рівною кількістю вазеліну).
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner